rimtas bairis B.O.

Hehe, ne viskas, kas skamba juokingai yra pokštas.
2006 metų balandžio pirmosios išvakarės prasidėjo, kaip eilinis penktadienis... Alternatyviai visuomenei puikiai žinomame Kauno kabake B.O. tą penktadienį sėdėjome aš (tuchkus) ir Paulius. Iš pradžių atrodė, kad ir vėl teks šnekėti apie prieš kelis mėnesius vykusią kelionę autostopu i Maroką, kuri mus sukrėtė ilgam, tačiau pokalbis pasisuko kita linkme... Patogiai įsitaisęs minkštuminiame fotelyje, Paulius netikėtai atsikvėpė ir tare: „- Žinai, o gal steigiam autostopo klubą? Gi seniai jau apie tai mąstėm...“ Taip ši mintis, subrandinta nesibaigiančių blaškymųsi Lietuvos ir užsienio keliais, tapo žodžiu, o žodis - klubu, kurio pavadinimas – „KELIAIvis“. Vos tik ištarus šiuos žodžius viskas ėmė vystitis greičiau nei galėjome įsivaizduoti. Pro mūsų staliuką einačias Rūta su Egle irgi sudomino ši idėja. Įsibėgėję tą patį vakarą i B.O. pasikvietėm pažįstamą dizainerę Ievą Vaivaraitę, kuri mums nušvietė klubo internetinio puslapio galimybes ir prižadėjo padėti (jos dėka vėliau gimė klubo logotipas).
Na o balandžio pirmają taip pat B.O. vykęs www.hospitalityclub.org Kauno narių susitkimas padėjo surasti dar daugiau bendraminčių. Kelio atgal nebuvo.
Idėja keliavo per pažįstamus, o mes ruošėmės pirmajam klubo susitikimui. Taip šios pokštų dienos išvakarės tapo naujo kelio pradžia.
(tuchkus)

Komentarų nėra: